Isnin, 4 Mei 2009

BERAPA BANYAK ENTAHLAH.

Salam...dalam tiga minggu ni aku tak jenguk langsung dunia maya ni. Entah. Seakan nak lari je. Malah, dalam tiga minggu ni juga aku tak tahu langsung dengan perkembangan dunia bila aku juga mengelak untuk membaca akhbar dan menonton berita di tv. Entah. Semacam sampah pula. Dan, dalam masa tiga minggu ni juga aku tak menulis satu perkataan pun sehingga Isnin lepas walaupun PeTA aku tak siap lagi. Entah. Seolah-olah upaya ku sudah cacat. Dan hari ni, aku mula balik mengembara ke lorong ini. Tanpa diremani sesiapa. MANUSIA BERKEPALA TIGA pun entah pergi ke mana, merajuk agaknya. Dia suruh aku bacakan puisi Kerana Jajan karya Ariffin c. neor, aku menolak. Entah.

Minggu lepas, perjumpaan PeTA. Entah. Tak terkesan langsung. Dan lebih membuat tak terkesan bila mendengar begitu banyak 'tuntutan' untuk sekeping kertas. Entah. Tak boleh salahkan pihak fakulti. TAN SRI DATUK TUAN DR REKTOR menambahkan ketidakberkesanan aku terhadap PeTA. Kalaulah TAN SRI DATUK TUAN DR REKTOR boleh dipilih oleh mahasiswa, dah lama dah berganti. Terlampau banyak songeh. Mendengar keluhan dan aku jugalah, TERLALU SAMBIL LEWA menguruskan soal PINJAMAN SEPANJANG HAYAT. Mungkin kalau aku tambah begini, TUN TAN SRI DATUK SRI TERUTAMA TUAN DR REKTOR, PINJAMAN SEPANJANG HAYAT akan disegerakan urusannya. hahaha....mudah-mudahan.....

Dua minggu dari sekarang, segalanya akan terungkai. PeTA kena hantar. Entah. Bagus tak bagus, belakang ceritalah. Janji yakin dengan apa yang ditulis, itu prinsipnya. Tapi entah. Aku sedikit pun tak gusar tentang PeTA. Aku lebih gusarkan tentang bola....hahahaha....MU akan champions lagi tahun ni.

Nak ending dah ni. Laaa......kena blok lagi................

ENTAH!!!!!

1 ulasan: